MANUÁLIS RÖGZÍTÉS HELYETT EGY GYORS, KÉNYELMES ÉS AUTOMATIZÁLT RENDSZER

A Beeker automatikus könyvelési rendszere lehetővé teszi, hogy az adatrögzítésre fordított idő a negyedére rövidüljön, ezzel a könyvelésben időt, pénzt és kapacitást lehet spórolni. 

  • Segítünk kiváltani a manuális adatrögzítést, hogy ezáltal több idő jusson az ügyfelekkel való jó kapcsolat megőrzésére, esetleg új partnerek bevonására.
  • A Beeker automatizált rendszerének használatához nem kell mást tenni, mint bekérni az ügyfelektől, vagy lekérni saját hozzáféréssel a könyvelési listákat. A Beeker használatával nem fordulhat elő olyan eset, hogy elütés vagy hiba kerüljön a rendszerbe, ezáltal jelentősen lerövidül egyeztetésre fordított idő, illetve biztosítva lesz a dátum szerinti folytonosság is. 
  • Minél több tétel kerül importálásra, annál több munkaidő takarítható meg, hiszen a program ugyanannyi idő alatt dolgoz fel 20 50 100 vagy akár 1000 könyvelési tételt is.
  • Egy pénztárgép havi forgalmának manuális felkönyvelése egyeztetéssel együtt akár 3 óra is lehet. A Beeker automatizált rendszerének használatával ez a pénztárgépből letöltött xml fájl automatizált feldolgozásával 15 percre is le tud rövidülni. 
  • A Beeker lehetővé teszi hogy a feltöltött fájlokból automatikus kontírozással ki lehessen nyerni az adatokat és a könyvelőprogramokba egyszerűen és könnyedén fel lehessen tölteni, csupán néhány kattintással.

PARTNEREINK